Väsynyt mutta onnellinen

.. on verkko-opettaja intensiivisen viikon loppupuolella kirjoittaessani kommentteja viimeisille opiskelijoille. Huomennakin pääsen vielä osallistumaan.

Keskustelut sujuvat ja syttyvät kun itse panee persoonansa peliin ja antaa arvon kanssakulkijoille. Kaikki tuntuvat jo innostuneen – ei ole työ mennyt hukkaan. Monta uutta verkko- opettajaa on päässyt juonesta kiinni. Ja itsekin olen oppinut paljon.

Roolit kääntyivät taas kerran mukavasti kun opiskelijamme Hanna alkoi opastaa meita kalkkiksia Second Lifeen. Olipa kokemus olla siellä tumpelona ja yrittää kävellä nuolinäppäimillä. On tuo pelaaminen jäänyt oppimatta näin kauan, olipa aikakin. Kyllä minä tuonkin vielä selätän ja osallistun second life sessioon! Menetelmät siis monipuolistuvat vaikka opetuksen ydin säilyy. Ikävä tulee keskusteluja ensi viikolla, pitää käydä arkistoissa varmaan. Ja palauttavat sitten seuraavia mielenkiintoisia töitä.

Laitan tähän carlitos linkin, jossa käsitellään ihan samaa asiaa kuin itse tuossa yllä. Oli niin saman päivän tunnelmia, muuten saat Carlitos jatkaa rauhassa kasvuasi opettajaksi siellä Etelä-Suomessa 🙂 Toinen mainio tunnelmakuvaus on puurtajalla, aitoja palautteita. Kun lähtee mukaan saa ainakin itsensä sekaisin.

Toiselta opiskelijalta sain uuden käsitteen ”viikon viisaampi” – sitä kai tämä hetki on. Mitä meille itse kullekin jää sen sisällöksi?

Yksi kommentti artikkeliin ”Väsynyt mutta onnellinen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *