Virtuaalinen voimaantuminen

Uusi vuosi onkin mukava aloittaa tutustumalla Klaus Oeschin marraskuussa tarkastettuun väikkäriin jolla on tuo otsikon nimi. Kun monissa yrityksissä ja hankkeissa työskennellyt ihminen tekee tutkimuksen on hänellä käytäntö näpeissään. Ilmeisesti hän pyrkii asettamaan virtuaalisen voimaantumisen ammattikasvatuksen kehittyväksi /kehittäväksi ytimeksi ja katsoo rohkeasti eteenpäin. Jossain kohdin hän viittaa siihen miten ihmistieteet kohtaavat sen hitaimmin kehittyvän osan, ihmisen, kun taas tekniikka sinänsä kehittyy huimaa vauhtia. Taitaapa olla verkko-opettajan haaste saada oppimisen ja kehittymisen käyttöön ne uudet tekniikat mitä avautuu siellä täällä.

Onko joku jo ehtinyt lukea Oeschin väikkärin kunnolla ja voisi kertoa tarkemmin? Se on mielestäni tutustumisen arvoinen. Alaotsikko on tapaustutkimus ammattikasvatuksen oppimisympäristön toimintaedellytysten ja tietokäytäntöjen kehitysmahdollisuuksista vuorovaikutteisen tieto- ja viestintäteknologian näkökulmasta (Tampereen acta universitatis 1263). Jospa huomenna lisää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *