Opiskellaan yhdessä

Jyväskylän ammatillisen opekorkean opettajat opiskelivat tänään yhdessä toisiltaan oppien. Opittiin Googledocs, Facebook ja MySpace, RSS , iGoogle ja GoogleReader ja social bookmarking (del.icio.us), wikit ja blogit ja uudet sosiaalisen median yhteisöt. Taisipa jäädä välillä suu auki ihmeiden edessä, vai oliko se silmät ammollaan: kaikkea uutta mitä voidaankaan tehdä! Katseltiin tätäkin blogia ja kirjoitettiin tämä posti. Kyseessä oli ainakin kaksi OPM:n VIRPEn osahanketta (TOVE ja VERTO) ja kuultiin eTaitavasta.

Tämäkin päivä osoitti, että meillä on kouluttajien asenne kohdallaan. Aikaa pitäisi vaan jostain saada lisää kaikkeen kiintoisaan mitä maailmasta löytyy. Lopuksi hypättiin Second Lifeen ja päätettiin perustaa sinne sivupiste Harvardin ja Massachuettsin rinnalle kun se olisi meille niin sopiva paikka (tämä on toistaiseksi vitsi). Ja ihan lopuksi painettiin PageUp ja lennettiin omille työtuoleille. Ja nyt illalla varmaan kukin tykönänsä jatkaa ideoiden kehittelyä.

Silloin tällöin on tarpeen kokoontua yhteen ja nauttia ja nauraa yhdessä. Testattiin myös uusi ryhmäohjaustila, vähän ahdas oli 15 hengelle ja valkokangas iso ja korkealla. Mutta kai niskat kestivät? Vai mitä Mari sanoo? Kiitoksia kertojille Sirpalle, Heli K:lle ja erityisasiantuntija Samille ja kyselijöille. Ollaan me hyviä!

2 kommenttia artikkeliin ”Opiskellaan yhdessä”

  1. Many thanks to Heli for your guidening and emboldening. We the noviceones need bably this kind of oportunities to ask for and marvel at the achievements of our kollegas. I really hope we will go on and make a progress together.

    Your kollega and participant
    Raija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *