Blogien ystävyyttä

Minulla on tuolla seurattavissa muutamia blogeja, joista on itselle iloa. Esim. Eijan blogin kauttaa huomasin, että Tarmo Toikkanen kelpuutti tämän blogin esitykseensä

Se sai minut tuntemaan, että olen olemassa. Minä suosittelen puolestani Pekan eilistä kirjoitusta, jonka linkkinä on audio-ja slide-ja hiukan naamakuvaakin sisältävä esitys verkko-ohjauksesta.

Vihdoin käväisin suomalaisella blogilistalla, jossa on nyt 14 005 suomalaista blogia, mutta työblogit selvästi vähemmistönä. Jotain sieltäkin heti löytyi: oli se haku tehokkaampaa kuin laiska kyselyni tutuilta, että tiedättekö ketään joka bloggaa verkko-opetusta. SAMK:n verkkokoordinaattori kertoilee tutunoloisia kokemuksia ja siellä pääsi mm. ratkaisemaan kysymystä aika-varkaudesta. Jopa ICT-ladies löytyi ja muutama vanhempi jo kuollut verkko-opetusblogi.

Onko se sopivaa auttamista jos kokoan ne tähän? Ei kai kukaan halua olla ihan piilossa jos kerran blogi on löydettävissä? Jere Majavan blogin olin maininnut aiemminkin, nyt tiedän hänen olevan hoitovapaalla, mutta blogi elää. Paras tapa löytää blogeja taitaa olla katsella niiden linkkejä ja hyvien esitysten linkkejä, luulen.

Kaikki verkko-opetusblogit, liittykää yhteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *