Virtuaalipedagogiikkaa 30.9.2008

Ammatilliset opettajakorkeakoulut ovat rakentaneet yhteistyötä muutaman vuoden, mikä näkyy mm. sisukas verkkolehdessä.

Eilen 30.9.2008 oli mainio seminaari, josta nyt ensimmäistä kertaa on välittömästi saatavana materiaalia. Tiedot on koottu laatupiiri.wikispace paikkaan. Osa esityksistä on katsottavissa Slidesharessa ja osasta on linkit materiaaleihin.

Toiseksi sometu yhteisöön on perustettu ryhmä seminaarin ympärille ja sielläkin voi keskustelua jatkaa.

Jännittävää uutta on Pekan 8 videota qik:ssä. Annesta ja Karista pitemmät pätkät ja lisäksi yleisöstä kuvia ja pikku haastatteluja (Markku ja Kari, Heli ja Hannele ja vielä yksi Kari). Itseä on kauhea katsoa videolta mutta kai sekin pitää kestää nyt näiden uusien tekniikoiden myötä. Tykkään kyllä enemmän sellaisista välineistä joissa ei naama näy eikä äänestäkään niin väliä:)

Aiheina olivat mobiili oppiminen, oppimispelit ja Second Life. Tutustukaa linkkeihin te jotka ette seminaariin päässeet ja eläkää päivä uudelleen kanssamme. Siirtykää vahvennettuun todellisuuteen!

Kannattaa tutustua myös Eija Kallialan kertomaan samasta päivästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *