EduFinland kevätjuhla

Tulipa kokeiltua juhlimista Second Lifen eduFinlandin kevätjuhlassa. Paikka oli niin lähellä omaa tonttia että tulin lopuksi katselemaan omalta parvekkeelta tanssimista. Osasin ottaa kuvaan nimet näkyviin, eka kertaa.

SLjuhlassaMuuta en sitten juuri osannutkaan: en saanut kaljapulloa korista ja tanssin niitä pieniä pätkiä mitä F9 ja F10 antoivat. Ei ollut aloitteleville ohjeita. Ihmettelin kyllä miten taidokkaasti Kim tanssitti valkopukuista naista (siis molemmat valkoisissa). Minä kävin aamulla hätäisesti etsimässä hametta ja sain tumman hameen joka oli suunniteltu uudenvuoden juhliin. Että näin alkoi juhlintani. En ole juhliva ihminen. Yksinäisyys tuntui samalta kuin RL-juhlissa, mutta Ihan Uusi Kokemus tämä oli.

Kiitos Helipsille ja Marille seurasta, Mari taisi saada kaljankin.. Virtuaalimaailma on paikka johon voi projisoida omat toiveensa, odotuksensa. Siellä on osittain sama kuin RL:ssa ja joskus myös Erilainen. Siitä aion seuraavaksi kirjoittaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *