Kiinnostaako CCK09?

Satuinpa huomaamaan että ensi syksyn Connectivism and Connective Knowledge opiskelusta on alettu informoida. Miten olisi, ketä kiinnostaisi? Kyseessä on maailmanlaajuinen kaikille avoin yhteistyöskentelyyn perustuva kurssi joka kestää 12 viikkoa (alkaa 14.9.) Opiskelun kohteena on oppiminen ja tietokäsitys ja ne kontekstoidaan eri suuntiin vaikeitakaan aiheita pelkäämättä.

Fasilitoijat ovat tällä kertaa erityisen kiinnostuneita tutkimuksesta joten aiheita miettivät harkitkaa asiaa – kurssi tuottaa mahtavia aineistoja jotka ovat avoimesti käytettävissä. Ihmettelin vuosi sitten että järjestäjät eivät olleet kiinnostuneita tutkimuksesta (ts sille ei ollut aikaa). Tutkimusta kuitenkin tehdään viime vuoden CCK08 kurssista ja itsekin roikun niissä porukoissa mukana ymmärtääkseni mitä kaikkea tapahtui.

Aikaa osallistumiseen pitäisi olla koska tällaisesta (niinkuin elämästä muutenkin) saa sen mitä siitä ottaa. Use it or lose it .. tai voi sitä seurata lurkkimalla kuten useimmat tekivät vuosi sittenkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *