Palasia verkko-elämästä

Blogia voi käyttää muistiinpanona: mitä kiintoisaa tuli eilen ja tänään vastaan, mitä haluan talteen jotta löytäisin tarvittaessa. Tässä muutamia:

Ihanaisen Pekka tekee kansainvälistä yhteistyötä John Moravecin kanssa. Onneksi olkoon. Keskustelen ensin itseni kanssa enemmän ennenkuin kommentoin sisältöä.

Irja Leppisaari arvioi Kever-verkkolehdessä ammatillisten opettajakorkeakoulujen kahta julkaisua sekä uuden kirjan, joka opastaa autenttiseen verkko-opetukseen. Tällaisia arvioita tarvitaan.

Eniten kuitenkin piristi  Ted video miten pelaaminen voisi parantaa ihmiskuntaa.Tuossa on otetta.

Blogia käyttää myös omien kokemusten kertomiseen ja arviointiin. Eilen opin Second Lifessä että en pysty motivoitumaan mihin tahansa yhteistyön kokeiluun, aina pitäisi nähdä jotain mieltä tekemisessä. Näin kuivakka on aikuisen mieli. Ehkei pitäisi mennä teekkarien kanssa Aaltoyliopiston toiseen maailmaan, oma syy. Sain sentään siellä T-paidan: A! on mainio keksintö. Odotamme mitä kaikkea A! tuottaa, milloin lisätään huutomerkkejä. Vai onko yksi aina tehokkaampi kuin monta?

Vakavasti sanoen menin mukaan kokeiluun koska haluan tukea kaikkea tutkivaa otetta virtuaalimaailmoissa. Eero Palomäki tekee opiskelijoidensa kanssa varmaan moniakin hankkeita lähivuosina, kannattaa seurata. Sometun SL- ryhmän kautta löytyy hänen tutkimus jossa on perustietoa. Edellä mainitussa Irjan kirjoituksessa on linkki laatuarvioinnin muistilistaan, olisiko tuosta iloa?

Lopuksi kävin sitten YLEn alueella virkistymässä eduFinland IV:ssa, nautin rannalla oleskelusta, uimisesta ja – uskalsin vierailla kummitusten talossa. Sain kuvankin, en pelkää lävitseni lentävää veristä aavetta kovin paljon.

kummitus2Suosittelen. Voi vilkaista Tuijan, ei kun Oxygen Richin machinima ensin niin on hyvä orientaatio tuleviin kokemuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *