Virkistymistä Second Life konsertissa

Monipuolisia nämä ihmisen mahdollisuudet huolehtia omasta mielentilastaan: eilen illalla osallistuin Minerva-saarella konserttiin joka kokosi yhteen avatarit lukuisten verkostojen kautta (konnektivismi, naistutkijat ym.) Kymmenen tunnin aikaero vaikutti sen että osallistuin vain kolmeen ensimmäiseen osaan:

10 am Naftali Torok, Eastern European folk and klezmer. (Holland)
11 am Christine Montgomery, composer presentation (UK)
12 noon Atheene Dodonpa, early music (Finland)

Tunnelma oli lämmin ja newbiesta pidettiin hyvin huolta. Uusi SL näyttää myös toimivan tehokkaammin kuin ennen. Kun jouduin poistumaan ääniasetusten muuttamisen vuoksi niin palatessa tuli kohtelias ilmoitus että vaatteesi ovat latautumassa ja muut näkevät sinut asianmukaisesti vasta niiden saavuttua – ja tosiaan ilmestyin pukeutuneena esiin.

Minulle syntyi mukava kokemus kulttuurisesta yhteydestä yli historian ja nykyisen globaalin maailman. Tietysti olin ylpeä Atheene Dodonpan suomalaisuudesta mutta noissa piireissä ei tavallaan olla enää vain yhden maan kansalaisia. Tässä kuva Atheenen esityksestä: paikalle saapui myös tuttuja, oikealla Unti Kamala ja Lee Selentiak. Atheene lähetti minulle vaaleita hiuksia (ennen esityksensä alkua) mutta enpä tiedä luovunko vihreästä.

concertpSuosittelen lämpimästi osallistumista näihin.

Kiitos myös Päiville joka kutsui minut TAMK:n opettajakorkeakoulun oppimistilaan keskustelemaan perjantaina. SL on erilaisen ympäristön hurma, resonoi lapselliseen mieleeni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *