Blogin kävijät Suomesta v 2012

Laitanpa vielä yhden koonnin tämän blogin tiimoilta. Kun kirjoitan suomeksi niin kävijät löytyvät 95 % kotimaasta. Jätän ulkomailta tulot pois kun en niitä osaa tulkita. Suomestakaan en tiedä mitä kartta kertoo, kaupunkeja vai operaattorien alueita? Taitaa olla Googlella puuhaa päivittää kaupunkien nimiä. Mutta näin käytiin:

Eniten tietysti kotikaupunki Jyväskylä 888, seuraavaksi Helsinki ja Tampere. Yhteensä 76 eri nimikettä, pohjoisin Rovaniemi.

Yllättäen kaksi viimeistä postausta löivät käyntiennätykset. Päivittäin yli 100 käyntiä, mitä ihmettelin kyllä. Ei maar tämä niin kiintoisaa ole? Alkuvuosina 2007-2009 olin mukana verkko-opettajana yhteisössä, mutta eläkkeelle jäätyä 2010- en ole tiennyt paikkaani suomalaisessa verkkoelämässä. Eniten kerroin tänä vuonna kansainvälisistä opinnoistani joista varsinainen vaihto täytyy tapahtua englanniksi. Mihinkään suomalaiseen yhteisöön en tunne kuuluvani.

Siksi tässä onkin käynnissä pitkät jäähyväiset. Tämä blogi on maksettu edublogsiin toukokuulle asti joten kiirettä lopettamiselle tai siirtämiselle ei ole. Antaa ajatusten kypsyä. Paketissa on 225 kirjoitusta, 300 kommenttia, 84 kuvaa, neljä ns. pysyvää sivua. Kappale elämääni jaettuna teille lukijoille.

Kiitos käynnistä! Hyvää tulevaa vuotta 2013!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *