Löysin uuden sukulaisen

Arvelin että tänä vuonna tapahtuisi jotain ihan uutta. Nyt minulla on jo yksi esimerkki. Kuulin, että serkkuni Jorma Antti Olavin poika Aaro asuu täällä Jyväskylässä. Hän pyörittää Teatterikonetta ja myy tapahtumia myös lapsille. Kysyin heti Twitterissä, olisiko lapsille jotain ja hienosti osui Justuksen lomaviikolle lähikirjaston konsertti. Se oli hieno. Näyte YouTubessa löytyy Aaro Vuotila-nimellä.

Laitan tähän toisen videon joka puhuttelee aikuisia.

Poppi-koira ja Komppi-hirvi lähtivät juoksemaan läpi maiden ja metsien. Heille iski juoksuaika. Sitä se kevät teettää…Kevät toi kevät toi minut takaisin ja kesällä soi puistoissa ja pihoilla Aaronmeiden. Tässä ihan uuden uutukainen maistiainen, vielä viimeistelemätön laulu kovin kiireisestä varas-harakasta, jonka kohtalo pätee myös ihmisiin, sekä muihinkin kuin varkaisiin.

Julkaissut Aaronmeiden 20. huhtikuuta 2015

Oli helppo ihastua tähän kaveriin. Blogin Imatran Yhteislyseon muistelot osassa opin koulukavereiltani, miten keskeinen henkilö Aaron isä oli lyseon sosiaalisissa harrastuksissa. Minä en niistä aikanaan niin tiennyt, mutta nautin nyt sitten seuraavasta sukupolvesta. Historian siipien havinaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *